×
Contacta'ns
Vector

Ens pots contactar per Whatsapp al 663 882 486

location

Parc de Recerca de la UAB, Edifici Eureka, Campus UAB. 08193, Bellaterra.
Barcelona, Spain.

  • Si ho prefereixes pots deixar aquí el teu missatge i respondrem el més aviat possible.

Veterinaris i propietaris

Els anàlisis genètics són una eina fonamental pel diagnòstic clínic i la cura de les nostres mascotes; poden orientar en el tractament, ajudar a identificar malalties genètiques, fins i tot abans de l’aparició dels símptomes o determinar el sexe de les aus, d’una manera molt poc invasiva i precoç.

Detecció de Patògens

Un diagnòstic veterinari precoç sempre és d’una gran ajuda en el tractament.
La PCR pot definir l’estat de la infecció i identifica les espècies implicades, orientant el tractament als clínics veterinaris.

 

  • Determinació de patògens per PCR en temps real individuals i per packs
  • Especialitzats en malalties transmeses per vectors
  • Arribem al nivell d’espècie per seqüenciació permetent detectar patògens emergents o localitzats, fins ara, en altres espècies animals
  • En el cas de la Leishmània aquesta tècnica permet quantificar de forma acurada i precisa la càrrega parasitària, donant un nombre de paràsits per mostra i permetent veure l’evolució del tractament
  • Descarrega’t el nostre formulari amb totes les proves que oferim i si no trobes alguna, contacta’ns
Group 8577

Malalties hereditàries

Les proves genètiques poden ajudar a identificar malalties abans de la seva aparició, permetent l’atenció preventiva per una millor salut de les nostres mascotes.

 

La mutació en el gen MDR1 en Collies i gossos pastors causa neurotoxicitat a certs fàrmacs d’ús comú en la clínica veterinària, podent presentar incoordinació, tremolors musculars, convulsions, ceguesa i fins i tot la mort, depenent del genotip i la dosi.

 

L’enfermetat poliquística del ronyó, PKD, en gats Perses i races relacionades provoca l’aparició de múltiples quists en el ronyó podent evolucionar cap a una insuficiència renal.

Vector-2

Sexatge / Identificació de rapinyaires

L’absència de dimorfisme sexual en moltes espècies d’aus dificulta el sexatge prematur basant-se en l’aparença dels animals. L´ús de marcadors moleculars permet un sexatge fiable i ràpid i amb l’ús de mostres no invasives redueix l’estrès dels animals.

 

  • Estem especialitzats en sexatge d’aus rapinyaries.
  • Sexem a partir de mostres de closca d’ou.
  • Oferim processament d’un gran número de mostres i resultats ràpids.
  • També oferim identificacions i test de paternitat.
Vector-4