×
Contacta'ns
Vector

Ens pots contactar per Whatsapp al 663 882 486

location

Parc de Recerca de la UAB, Edifici Eureka, Campus UAB. 08193, Bellaterra.
Barcelona, Spain.

  • Si ho prefereixes pots deixar aquí el teu missatge i respondrem el més aviat possible.

Qui som

Vetgenomics neix al 2011 com la primera EBT (Empresa de Base Tecnològica) de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la mà d’acadèmics i investigadors amb una amplia experiència en el camp del diagnòstic genètic i la genòmica animal.

 

Des dels inicis, la recerca ha estat una part important de l’activitat de Vetgenomics, assegurant el millor servei i facilitant una major competitivitat a les empreses.

 

Hem creat i desenvolupat Can-ID, sistema pioner d’identificació animal creat expressament per resoldre el problema de les deposicions canines al carrer. Aquesta línia de negoci ha permès la creació de l’empresa filial Can-Identification al 2020.

Vector

El mateix any, després d’una llarga trajectòria de recerca en el camp de la metagenòmica, es crea la filial Nano1Health, que incorpora un ampli i variat equip humà, per identificar d’una manera ràpida i precisa microorganismes i patògens des d’una perspectiva One Health.

 

A VETGENOMICS ens focalitzem en el diagnòstic de patògens i en el desenvolupament, optimització, validació i transferència de tecnologia
en el camp de la genòmica.

Group 8578

Visió, missió i valors

Group 8541

Visió

Ser un referent en el diagnòstic genètic i un soci d’elecció en el desenvolupament d’assajos a mida, optimització, validació i transferència de tecnologia en el camp de la genòmica.

Group 8540

Missió

Posar al servei dels nostres clients la nostra curiositat científica, experiència acadèmica, tracte personalitzat i capacitat d’innovació per a oferir un producte de qualitat, adaptat a la necessitat de cada client en particular.

Group 8542

Valors

  • Posicionament d’excel·lència en innovació i coneixement.
  • Potenciar les noves tecnologies per incrementar el valor afegit dels nostres clients.
  • Afavorir la innovació tecnològica establint aliances estratègiques amb la indústria i centres de recerca.
  • La qualitat com a millora continua així com el compliment legal, amb la participació activa dels professionals i amb un enfoc a riscos i parts interessades.
  • Garantir la integritat de dades, la seguretat informàtica i la imparcialitat dels resultats.
  • Personalització del tracte al client per aconseguir la seva màxima satisfacció.